Online Çalıştay: “ACROSS CULTURES: Intercultural Communication in a Borderless World”

16 Kasım 2020, Pazartesi 112

Online Çalıştay: “ “ACROSS CULTURES: Intercultural Communication in a Borderless World”

Romanya “Dunarea de Jos” University of Galati Üniversitesi Dilbilim Merkezi tarafından Covid-19 salgını sürecinde yeniden tanımlanan yüz yüze ve sanal iletişim bağlamında;  çok dillilik, çok kültürlülük, çeviri, yabancı dil öğretimi alanında online çalıştay gerçekleştirilecektir.

Etkinlik 4 Aralık 2020 tarihinde Microsoft Team üzerinden gerçekleştirilecektir. Etkinlik saatiyle 11:00-17:00 saatleri arasında olacaktır. Katılmak isteyen katılımcıların 200 kelimeden oluşan bildiri özetlerini  25 Kasım 2020 tarihine kadar daniela.lupascu@ugal.ro adresine göndermeleri gerekmektedir.

Detaylı bilgi için tıklayınız…