Erasmus+ Kapsamındaki Uluslararası Kredi Hareketliliği (ICM) Projemiz Başarıyla Tamamlandı!

25 Eylül 2020, Cuma 126

Yürütücülüğü Üniversitemizin Erasmus+ Koordinatörlüğü tarafından gerçekleştirilen, 2018-1-TR01-KA107-052222 sözleşme numaralı, Erasmus+ KA107 projemiz, %100 hibe harcama oranıyla başarılı bir şekilde tamamlandı. Bu kapsamda, proje ortak ülkesi olanUkrayna’dan 2 öğretim üyesi personel hareketliliği kapsamında üniversitemizi ziyaret etti. Üniversitemizden de 2 öğretim üyesi proje ortağımız olan Ukrayna’nın Kharkiv kentinde bulunan Institute for Single Crystals adlı yükseköğretim kurumunda çalışmalar yaptı. Ayrıca, ortak yükseköğretim kurumundan bir doktora öğrencisi de öğrenci staj hareketliliği kapsamında üniversitemiz merkezi laboratuvarlarında yaklaşık 3 ay süren akademik çalışmalarda bulundu.