Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yazılı Sınav Sonuçları ve Sözlü Sınav Tarihleri Açıklanmıştır !!!

08 Eylül 2020, Salı 772

Sınav komisyonunun almış olduğu karar doğrultusunda, 03.09.2020 tarihinde yapılan yazılı sınavda 50 ve üzeri puan alan öğrenciler sözlü sınavına girmeye hak kazanmışlardır.  Bu öğrencilerimizin sözlü sınava girecekleri tarih ve saatleri aşağıda belirtilen linkteki tabloya göre düzenlenmiştir. Sözlü sınav online olarak “ZOOM” programı üzerinden gerçekleştirilecektir.

Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Yazılı Sınav Sonuçları ve Sözlü Sınavı Tarih ve Saatleri için tıklayınız.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan öğrencilere “ZOOM” toplantı linki ve şifresi mail ve SMS olarak atılacaktır.  Öğrencilerin sınav saatinden 15 dakika önce ZOOM programına giriş yaparak hazır olarak beklemeleri gerekmektedir. Tabloda belirtilen sınav saatiniz geldiğinde girişiniz onaylanacak ve sözlü sınavınız başlayacaktır. Sınavda, her öğrencinin, sınav komisyonunun hazırladığı ve farklı soruların yer aldığı zarflardan birini seçmeleri istenecek ve öğrenciler seçtikleri zarfta bulunan konulardan sözlü sınava alınacaklardır.

Öğrencilerin yanlarında kimliklerini bulundurmaları ve ibraz etmeleri zorunludur.  Kimlik bilgilerinde şüphe oluşabilecek öğrencilerin sınavları iptal edilecektir.

Sınav öncesinde ve/veya sınav sırasında, öğrencilerin internet bağlantısında, bilgisayar veya kamera vb. cihazlarda oluşabilecek teknik sorunlardan Koordinatörlüğümüz veya Sınav Komisyonu sorumlu değildir. Bu nedenle, sözlü sınavına girmeden önce internet bağlantılarınız ve ilgili cihazlarınızın düzgün çalıştığından emin olunuz.

Sözlü sınav hakkında tüm sorunlarınız ve sorularınız için lütfen Erasmus Ofisimizin    ( +90 ) 466 215 10 58 Dahili: 1574-1575 numaralı telefonlarından veya [email protected] adresinden bize ulaşınız.