Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği Sınav Tarihleri Belirlenmiştir

31 Ağustos 2020, Pazartesi 1047

Erasmus+ Öğrenim ve Staj Hareketliliği başvurularının değerlendirilmesi sonucunda aşağıdaki listede isimleri bulunan öğrenciler yazılı sınava girmeye hak kazanmışlardır.

STAJ HAREKETLİLİĞİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Sevgili Öğrencilerimiz,

İngilizce yazılı sınav 3 Eylül 2020 Perşembe günü saat 14:00’da GOOGLE CLASSROOM üzerinden ONLINE olarak yapılacaktır. Bu sınava katılmanız için iki önemli hususa mutlaka dikkat etmeniz gerekmektedir:

1. Sınava girmeye hak kazanan öğrencilerin GOOGLE CLASSROOM’a g-mail uzantılı e-posta adresleriyle girmesi zorunludur.

2.Google Classroom’da hazırlanmış olan sınava girmeye hak kazanan öğrencilerin gerçek adlarıyla kayıt yapmaları zorunludur. Kod adları, kısaltılmış adlar vs. ile kayıt yapan öğrenciler sınava alınmayacaktır. Böyle bir durumdan sakınmak için G-MAIL hesap ayarlarınızın Kişisel Bilgiler kısmında bulunan bilgilerinizi kontrol ederek gerekli değişiklikleri yapınız.

Sizlere gönderilecek olan sınav kodunu GOOGLE CLASSROOM’da ilgili alana yazmanız gerekmektedir. Sınav kaydının nasıl yapıldığını https://www.artvin.edu.tr/uploads/uzem.artvin.edu.tr/userfiles/files/classroom_kilavuz_ogrenci_2.pdf  sayfasından öğrenebilirsiniz. Bir bağlantı hatası yaşanmaması için Google Classroom’a “Google Chrome” internet tarayıcısı üzerinden giriş yapınız.

Sınav kodu telefonlarınıza ve e-posta hesaplarınıza gönderilecektir. Sınav gününde herhangi bir aksaklık yaşanmaması için 2 Eylül 2020 Çarşamba saat 17:00’ a kadar öğrencilerimizin sınava kayıt yapması beklenmektedir.

Sınav süreniz 60 dakikadır. Online sınav üzerindeki “Ad-Soyad” ve “öğrenci numarası” kısımlarını eksiksiz doldurunuz lütfen. Bir diğer önemli konu ise tüm soruları yanıtlamadan 'Gönder' butonuna tıklamayınız. Ayrıca, sınav süresi bittikten sonra 'Gönder' butonuna tıklarsanız yanıtlarınız gönderilmeyecektir. Bu nedenle, sınav süresi bitmeden önce 'Gönder' butonuna tıkladığınızdan emin olunuz.

Sözlü sınava girmeye hak kazanabilmek için yazılı sınavdan alınması gereken taban puan 100 üzerinde 60 olarak belirlenmiştir ancak Erasmus+ Sınav Komisyonu taban puanını değiştirme hakkına sahiptir.

Sözlü Sınavı 10 Eylül Perşembe günü yapılacaktır. 7 Eylül Pazartesi günü Sözlü Sınava girmeye hak kazanan öğrencilerin listesi ve sınav hakkında detaylar üniversitemiz web sayfasından açıklanacaktır.

Bağlantı problemleri ve sorularınız için intoffice@artvin.edu.tr adresi üzerinden bizlerle iletişime geçebilirsiniz.