Ukrayna Cherkasy Devlet Teknoloji Üniversitesi ile Erasmus+ İş Birliği Toplantısı Yapıldı

12 Şubat 2022, Cumartesi 266

Ukrayna Cherkasy Devlet Üniversitesi ve kurumumuz arasında imzalanmış olan Erasmus+  anlaşması çerçevesinde yapılabilecek projeleri  planlamak amacıyla 10.02.2022 tarihinde online toplantı gerçekleştirildi; bu toplantıda kurumumuzu Erasmus+ Kurum Koordinatörü Dr. Hakan GÜLTEKİN ve Erasmus Ofis sorumlusu Öğr. Gör. Hakan TAŞKAYA temsil ederken, Ukrayna Cherkasy Devlet Üniversitesi'ni dış ilişkiler sorumlusu Dil Fakültesi Dekanı Dr. Luda Uysk temsil ettiler. Toplantıda; Erasmus+ KA171 projesiyle öğrenci ve akademisyen değişimleri başlıca gündemi oluşturdu. Ayrıca, iki üniversitenin de paydaş olacağı bir Erasmus+ KA220 iş birliği projesi konusunda fikir birliğine varıldı.